Ακαδημία Πρωταθλητών Δημοτικού

Εκεί που οι άλλοι σταματούν, εμείς ξεκινάμε!

Κάθε παιδί κουβαλά μέσα του έναν πρωταθλητή, αλλά μόνο λίγοι τον ανακαλύπτουν.
Σε έναν κόσμο όπου η εξέλιξη είναι διαρκής, το ταλέντο κάθε παιδιού χρειάζεται όχι μόνο αναγνώριση αλλά και συνεχή ανάπτυξη.
Η «Ακαδημία Πρωταθλητών Δημοτικού» προσφέρει αυτό το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που θα αναδείξει το παιδί σας στο ακαδημαϊκό του ταξίδι.
Προκλητικά ερωτήματα σε μαθηματικά και ελληνική γλώσσα δεν αφήνουν ένα παιδί να επαναπαυθεί στο «είμαι έξυπνος/η» αλλά δίνει την ευκαιρία να αισθανθεί «είμαι κορυφαίος/α».

Που απευθύνεται:
Σε μαθητές και μαθήτριες που φοιτούν στην ΣΤ’ δημοτικού και προσδοκούν σε υψηλές επιδόσεις μαθηματικών και ελληνικής γλώσσας πέρα από τα στενά όρια της ΣΤ Δημοτικού.

Περιγραφή προγράμματος:
Η «Ακαδημία Πρωταθλητών Δημοτικού» αποτελεί το πρωτοποριακό πρόγραμμα του φροντιστηρίου «ΡΟΔΙΩΝ μάθησις» ειδικά σχεδιασμένο για μαθητές ΣΤ Δημοτικού που θέλουν να πετύχουν υψηλές ακαδημαϊκές επιδόσεις και να λάμψουν στα μαθηματικά και στη γλώσσα! Στόχος μας είναι η ανάπτυξη του διανοητικού δυναμικού κάθε παιδιού, μέσα από προηγμένες μεθοδολογίες διδασκαλίας, διαδραστικά παιχνίδια και εξατομικευμένες προσεγγίσεις. Οι μαθητές θα ανακαλύψουν τη χαρά της μάθησης, θα εμβαθύνουν τις γνώσεις τους και θα εξασκήσουν τις δεξιότητές τους, πετυχαίνοντας τα ακαδημαϊκά τους όνειρα. Τα θεμέλια που θα τεθούν εξασφαλίζουν μια απρόσκοπτη φοίτηση στην Δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Συγκεκριμένα στην “Ακαδημία Πρωταθλητών Δημοτικού”:
– Επικεντρωνόμαστε στην ενδυνάμωση της λογικής σκέψης και την ανάπτυξη αναλυτικών δεξιοτήτων μέσω των μαθηματικών.
– Προωθούμε την αγάπη για τη γλώσσα μέσα από δημιουργικές ασκήσεις γραφής, ανάγνωσης και ορθογραφίας.
– Χρησιμοποιούμε πρωτοποριακές μεθόδους διδασκαλίας για να προκαλέσουμε τους μαθητές και να τους βοηθήσουμε να ξεπεράσουν τα όριά τους.
– Δημιουργούμε μια σταθερή βάση γνώσεων και δεξιοτήτων που θα βοηθήσει τους μαθητές στα επόμενα βήματα της εκπαιδευτικής τους διαδρομής και θα εξασφαλίσει μια απρόσκοπτη και επιτυχή συνέχεια στο γυμνάσιο και λύκειο.
– Καλλιεργούμε σημαντικές ικανότητες όπως αυτοπεποίθηση, κριτική σκέψη, και αυτορρύθμιση.
-Συμβάλουμε στη βελτίωση των δεικτών αξιολόγησης του σχολείου στο οποίο φοιτά ο μαθητής, προετοιμάζοντάς τον ιδιαίτερα για τις εξετάσεις διαγνωστικού χαρακτήρα, όπως η ελληνική PISA.

Στην “Ακαδημία Πρωταθλητών Δημοτικού”, κάθε μάθημα έχει σχεδιαστεί και υλοποιείται από εκπαιδευτικούς, που είναι έμπειροι και εξειδικευμένοι στα συγκεκριμένα πεδία της γνώσης.

Οι μαθηματικοί και οι φιλόλογοι που συμμετέχουν στο πρόγραμμά μας, διαθέτουν βαθιές γνώσεις και μεγάλη εμπειρία στη διδασκαλία, και είναι προσηλωμένοι στο να εμπνέουν και να καθοδηγούν τους μαθητές προς την αριστεία.

Έναρξη-Διάρκεια:
2 Οκτωβρίου 2023 έως 26 Απριλίου 2024

Διδακτικές ώρες:
Δια Ζώσης Διδασκαλία: Μία ώρα εβδομαδιαίως για κάθε μάθημα αφιερωμένη στην προσωπική επαφή με τους εκπαιδευτικούς στις εγκαταστάσεις του φροντιστηρίου “ΡΟΔΙΩΝ μάθησις”.
Διαδικτυακή Εκπαίδευση: Μια ακόμη ώρα εβδομαδιαίως για κάθε μάθημα διαθέσιμη μέσω μιας διαδικτυακής πλατφόρμας, η οποία επιτρέπει στους μαθητές να ασκούνται, να ελέγχονται και να βαθαίνουν τις γνώσεις τους από το σπίτι με την παρακολούθηση εκπαιδευτικών.

Κόστος προγράμματος:
390€ για τα δύο μαθήματα για όλους τους μήνες
210 € για κάθε μάθημα για όλους τους μήνες
Το κόστος μπορεί να επιμεριστεί σε 6 δόσεις.
Το κόστος δεν εντάσσεται στην πολιτική εκπτώσεων του εκπαιδευτικού ομίλου.

Πλήθος μαθητών ανά τμήμα:
Κάθε τμήμα συγκροτείται από 3 έως 6 άτομα.

Πληροφορίες- Εγγραφές:
Αφήστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας ή καλέστε στο 2241001400.

6 + 1 =

"Φοβερή εμπειρία... Κάναμε τη θεωρία πράξη"

Μανώλης, Β' Λυκείου

"Το μάθημα είναι πιο ζωντανό και έχει μεγάλο ενδιαφέρον... Απλά είναι υπέροχο."

Αποστόλης, Α' Λυκείου

"'Ολοι οι χώροι του φροντιστηρίου με εντυπωσίασαν ιδιαίτερα... Το κλίμα είναι υπέροχο... Έχουμε στη διάθεσή μας όλα όσα χρειαζόμαστε."

Μαρία, Γ΄ Γυμνασίου

"Το περιβάλλον του φροντιστηρίου είναι υπέροχο και το μάθημα πιο ευχάριστο με τη χρήση του εξοπλισμού για τα πειράματα και τη χρήση νέων τεχνολογιών."

Νίκος, Β' Γυμνασίου

Επικοινωνήστε μαζί μας!

ΡΟΔΙΩΝ μάθησις